COMUNICAT


Comunicat Poarta Cerului - Timisoara

Posted by Biserica Poarta Cerului Timisoara on Thursday, March 12, 2020


Iubită familie a Bisericii Poarta Cerului,

În contextul actual, provocat de răspândirea pe scară largă a virusului COVID – 19, vă anunțăm că suntem nevoiți să suspendăm pentru o scurtă perioadă, toate activitățile cu public în cadrul bisericii noastre.

Totuși, nu vom uita că Biserica pe care o formăm noi toți, va fi tot atât de activă și va căuta să-L poarte pe Domnul în inimă și mărturia Lui în trăirea de fiecare zi.

Chiar dacă nu vom putea să ne întâlnim în casa de rugăciune, vă chemăm totuși la o întâlnire de rugăciune în fiecare seară de la ora 21, când fiecare credincios și fiecare familie va căuta să pună deoparte un timp special pentru rugăciune și mijlocire.

Vineri 13 martie, chemăm întreaga biserică la o zi de post și rugăciune , căutând să mijlocim înaintea Domnului și să-i cerem harul de a opri contaminarea populației cu acest virus periculos.

Din dorința de a sta aproape de familia bisericii, atât duminică dimineața de la ora 10, cât și duminică seara de la ora 18, vom transmite online atât mesaje de învățătură și încurajare, precum și cântări, oferind astfel posibilitatea închinării laolaltă a celor ce se vor conecta cu Biserica Poarta Cerului prin internet. Chiar dacă suspendăm adunările publice, vă chemăm să vă conectați cu noi la adunări online, mai precis la adunări în Duhul.

Prin intermediul internetului vom căuta să vă ținem la curent cu tot ceea ce este important să știți despre Biserica Poarta Cerului și activitățile ei.

Domnul să vă binecuvânteze și să vă păzească de orice rău!

Conducerea Bisericii Poarta Cerului - Timișoara

Cerere de rugăciune

“Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi”
Matei 21:22


Daca aveti o cerere de rugaciune sau un motiv de multumire si ati dori sa il impartisiti cu noi, va rugam sa completati mai jos detaliile legate de cererea dumneavoastra si impreuna, ca biserica si familie in Cristos ne vom ruga pentru dumneavoastra.

Cererea dumneavoastra a fost trimisa! Biserica se va ruga.