Îndrăznește să visezi!

10 Aprilie 2017 - Luminita Marinescu


Privesc cu admirație de fiecare dată și mă minunez când văd ce poate face Dumnezeu dintr-un om care se lasă la dispoziția Lui, dintr-un om care are curajul să pășească prin credință și să umble în viziunea dată de Dumnezeu. Dumnezeu are dorințe și vise pentru fiecare dintre noi și vrea ca noi să umblam în ele. Atunci când îți dorești din toată inima să împlinești voia Lui, iar El devine cel mai intim prieten al tău, voia Lui cu dorința ta se întrepătrund și devin una - atunci visul lui Dumnezeu devine visul tău.
Dorești ceva măreț pentru viața ta? Care este visul tău?
Îndrăznește să crezi, îndrăznește să-ți dorești lucruri mari și roagă-te pentru ele. Vino înaintea lui Dumnezeu cu visul tău și El îți va călăuzi pașii. Iar dacă în mintea ta stăruie un anumit gând, o dorință, un vis, dar crezi că e prea mare pentru tine și crezi că e imposibil de realizat, dă-mi voie să-ți spun dragul meu că Dumnezeu, de cele mai multe ori, are vise mult mai mărețe pentru noi decât le avem noi. Atunci când Dumnezeu pune un vis în mintea și în inima ta înseamnă că tu poți împlini acel vis, înseamnă că El te-a găsit omul potrivit pentru a-I încredința visul Său. Îți este teamă că nu vei reuși? Află că Dumnezeu are așa mare încredere în tine încât va investi tot ce are mai bun ca să te pregătească pentru lucrarea măreață ce îți stă înainte.
Fii pregătit pentru schimbări! Poate că vei trece prin perioade de secetă sau zdrobire, poate că în viața ta vor apărea lucruri, persoane sau evenimente care te vor face să suferi, care te vor răni și îți vor pune pe față lacrimi, dar tu să nu descurajezi, mergi înainte statornic și privește dincolo de ce se vede pentru că nimic nu este la voia întâmplării, ci toate aceste lucruri sunt menite pentru a te antrena. Cel mai mare dușman în această perioadă este așteptarea. Vei începe să simți că durează prea mult perioada de pregătire sau că te costă prea mult, vei avea tendința să grăbești lucrurile încercând să-I dai idei lui Dumnezeu așa cum Sara a făcut odată și nu a așteptat făgăduința promisă. Aici este momentul cheie, este momentul în care alegi să pășești prin credință, să mergi mai departe chiar dacă nu înțelegi. Întreg procesul de pregătire este dureros, iar el va ține în funcție de cât de repede învățăm lecțiile, de cât de ușor ne lăsăm modelați. Vom putea porni la drum numai atunci când Dumnezeu va vedea că suntem pregătiți și echipați pentru a da viață visului nostru. Rămâi concentrat pe Dumnezeu și pe măreția Lui!
Așteaptă momentul hotărât de Dumnezeu și te vei bucura de rezultate! Vei vedea că lucrul care a adus atâta suferință și zdrobire în viața ta a dus la împlinirea visului tău. Această experiență va aduce în viața ta o bucurie nespus de mare și va compensa peste măsură toată perioada de suferință!
Îndrăznește să visezi la lucruri mărețe!

« Să ai pace!

PRISOSUL INIMII »