Cereri de rugăciune

Hora Niculina - Timisoara | 09 Iulie 2017

Va rog sa va rugati pt fiica mea Andreea a avut un accident ieri seara a fost spulberata pe trecerea de pietoni starea ei este grava multiple feacturi si leziuni cranio cerebrale Domnul sa se indure .Multumesc bisericii pt rugaciune va rog rugati va sunt disperata .

Cantea Dumitru - Bucuresti | 08 Iulie 2017

Am o rana adanc sapa in suflet ,si doresc doar ameliorare ,numai HRISTOS din inimile noastre spirituale le cunoaste ,rugaciunile noastre vindeca totu ,voi marturirisi fara teama ,rugativa pentru mine lupta i mare si pe termen lung amin.

[email protected] - Oconoowoc-Wi | 02 Iulie 2017

Mulțumesc pentru measaj și seceris!

Vatamanelu Pqvel - Timișoara | 02 Iulie 2017

Mulțumesc bisericii mele ca sau rugat pentru nepoata mea cea care a trecut printr-un accident foarte grav și nimeni nu ia mai dat vro șansă dar eu mam pus pe genunchi și Domnul mi-a ascultat rugăciunea a mea și a voastră Domnul sa va binecyvinteze cu Har și Pace

Dan Claudiu Groza - Timisoara | 02 Iulie 2017

Doresc sa multumesc Domnului pentru binefacerile Lui si ca m-a purtat spre Poarta Cerului unde L-am regasit, pierdut fiind pe alte drumuri.

Debora harabagiu - Petrosani | 02 Iulie 2017

Rog biserica sa ne sustina in rugaciune pentru fetita noastra care s-a nascut prematur la doar sase luni ,Domnul sa-i daruiasca zile si sa o faca o minune pentru medici .

Alexandra - Timisoara | 02 Iulie 2017

Va rog sa ne ajutati in rugaciune pentru micutul Caleb.Este la terapie intensiva si starea lui e grava.Multumesc!

Victor Firtade - Bacau | 01 Iulie 2017

Frati si surori, vin cu o rugaminte in fata dumneavoastra cu credinta ca acolo unde sunt 2 sau 3 adunati e si Domnul prezent si va rog sa va rugati pentru mama mea care e bolnava si are nevoie urgenta de ajutorul Lui Dumnezeu. Mergem de multa vreme la doctori dar stim ca Domnul Isus e doctorul suprem. Aduceti-o si pe mama mea Doina Firtade va rog inaintea Domnului ca sa se atinga de ea! Doar El poate sa o vindece! Dumnezeu sa va binecuvinteze!

2
 
Cerere de rugăciune

“Tot ce veți cere cu credință, prin rugăciune, veți primi” Matei 21:22

Dacă aveți o cerere de rugăciune sau un motiv de mulțumire și ați dori să îl împărtășiti cu noi, vă rugăm să completați mai jos detaliile legate de cererea dumneavoastră și împreună, ca biserică și familie în Cristos ne vom ruga pentru dumneavoastră.

Cererea dumneavoastră a fost trimisă! Biserica se va ruga...!Doresc ca cererea mea de rugăciune să fie publicată
pe site-ul bisericii Poarta cerului în cadrul listei de rugăciune


Ne-ar placea sa intri in contact cu noi pe