Cereri de rugăciune

Cantea Dumitru - Bucuresti | 14 Iunie 2017

Uniti in rugaciune ,duhurile rele ,demoni de boala nu au nici o putere ,sa ne dea Domnu un duh de curaj ,sa stearga lacrimile celor napastuiti ,rugandu ne staruitor uni pentru alti .Domnu e la lucru nu dormiteaza,si ca sa stiti cine sa alaturat ,accsati you tube-Cantea Dumitru Pe crucea din dealul iubiri ,asa scrieti amin.

bartenschlager ana - marktoberdor | 11 Iunie 2017

pace sfinta.va rog sa va rugati si pentru mine familia mea mama mea pentru fetita mea ce sta departe de Domnul as vrea o schimbare in viata ei.am examen luna viitoare va rog sa ma sustineti in rugaciune.fiti plini de duh saint

CASIAN BENIAMIN - ITALIA | 11 Iunie 2017

VA ROG SA MA AJUTATI IN RUGACIUNE TREC PRINTRO INCERCARE SI DUMNEZEU SAMI DEA IZBANDA DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE

Ursachi paraschiva - Hunedoara | 11 Iunie 2017

Va rog in numele Domnului Isus sa va rugati pentru sora mea si mama mea care sunt bolnave ,ca Dumnezeu sa aiba mila sa toarne balsam peste ele.Va multumesc

Roxana Mihai - Timisoara | 10 Iunie 2017

As dori o rugăciune pt mama mea care luni va fi operata la colon și este suspecta de cancer la colon. Va mulțumesc. Numele mamei este Mihai Gheorghița. 

Numele și prenumele* - Localitatea | 09 Iunie 2017

Va rog sa va rugati si pentru mine, am mare nevoie de indrumarea Domnului . Sunt studenta la Medicina Generala in ultimul an si lucrarea de licenta imi da mai mari batai de cap decat mi-as fi putut imagina vreodata. Simt cum satan nu se lasa si face orice ca sa-mi puna piedici, dar stiu ca Dumnezeul care a fost cu mine inca de cand eram un "plod fara chip", apoi in cei 25 de ani de viata ( incluzandu-i aici si pe cei 6 de facultate ) ramane neschimbat. Stiu ca eu mi-am calcat de multe ori promisiunile, dar El nu, stiu ca eu L-am dezamagit , dar El nu... Si nu pentru ca as fi avut eu vreun merit, ci pentru simplul fapt ca El nu stie sa dezamageasca si ca "nu Se schimba niciodata, doar cand iart-un pacatos. Nu se schimba dupa mine, eu ma schimb dupa Hristos.. " . Va multumesc anticipat si va doresc belsug de binecuvantari de la Parintele de la care se coboara orice dar bun si desavarsit! Si fie ca El sa-Si duca la indeplinire lucrarea pe care a inceput-o in fiecare dintre noi! In 10 iulie voi gradua, daca Domnul va ingadui. Iar daca asta se va intampla, va fi si datorita rugaciunilor dumneavoastra! Scriu aici - rugandu-va sa ma sustineti in rugaciune - inca de cand eram in anul 3 de facultate. Si Dumnezeul nostru cel mare mereu a ascultat! Sunt bucuroasa pentru aceasta si nu pot decat promit inca o data ca-mi voi respecta fagaduintele facute Domnului : acelea de a fi un doctor bun, diferit, un instrument in mana marelui Medic si, fiind pe deplin constienta ca "doctorul propune, Dumnezeu dispune" si ca" doctorul trateaza, Dumnezeu vindeca", sunt hotarata ca niciodata sa nu incep tratarea vreunuia dintre pacienti fara El si indrumarea Lui! Vreau sa merg cu Domnul la fiecare pas, de-a lungul calatoriei mele pe acest pamant , pentru ca alaturi de Dumnezeu poti trece mari si oceane. Fara El, nici strada..." . Domnul sa va binecuvinteze pe toti!

sora Rodica - deta | 08 Iunie 2017

frecventez biserica d-voastra de cate ori am posibilitatea sa vin in Timisoara ,marturisesc ca de fiecare data ma simt plina de harul lui Dumnezeu .Am doua cauze pentru care rog biserica sa se roage pentru mine ,ca Domnul sa lucrezein dreptul lor dupa voia Lui.Va binecuvintez in numele DOMNULUI ISUS,multa pace!

Beatrice - Targu Mures | 07 Iunie 2017

Pt. ajutor de sus la examene in Numele lui Isus Hristos .Amin

3
 
Cerere de rugăciune

“Tot ce veți cere cu credință, prin rugăciune, veți primi” Matei 21:22

Dacă aveți o cerere de rugăciune sau un motiv de mulțumire și ați dori să îl împărtășiti cu noi, vă rugăm să completați mai jos detaliile legate de cererea dumneavoastră și împreună, ca biserică și familie în Cristos ne vom ruga pentru dumneavoastră.

Cererea dumneavoastră a fost trimisă! Biserica se va ruga...!Doresc ca cererea mea de rugăciune să fie publicată
pe site-ul bisericii Poarta cerului în cadrul listei de rugăciune


Ne-ar placea sa intri in contact cu noi pe