Cereri de rugăciune

Alin - Vulcan | 17 Iulie 2017

Frati si surori va rog frumos in Numele Domnului Isus Hristos sa va rugati si pentru mine ca Dumnezeu sa aoba mila de mine, sa ma ajute sa iau examenele la scoala de soferi sa pot lua permisul auto si sa imi deschida o usa de binecuvantare financiara pentru familia mea... va multumesc din inima!

Hora Niculina - Timisoara | 16 Iulie 2017

Va rog sa va rugati pt fiica mea care se afla inca in spital in urma unui grav accident rutier ca Dzeu sa se atinga de ranile ei si sa -i dea vindecare .Multumesc bisericii Domnului .

Simona - Timisoara | 16 Iulie 2017

Rog biserica sa ma susțină in rugăciune pentru soacra mea. Este internata in spital cu infecție la valva mitrală. Doar Dumnezeu poate face o minune sa o vindece. Are nevoie de putere, susținere si sprijin in rugăciune. Va mulțumesc anticipat!

Carla - Timisoara | 09 Iulie 2017

Dragi frati zi surori va rog sa va rugati pentru mine ca i sint atacata de vrasmas foafte tare ,cu lucruri llumesti Domnu sa va rasplateazc fiti binecuvintati.

Feĺicia - Stamora romina | 09 Iulie 2017

Va rog în numele Domnului Isus sa va rugați pentru tatăl meu Constantin ca Domnul să-l elibereze de aceste duhuri nu ne suporta și ne învinuiește tot timpul și spune tot felul de lucruri grele de noi știu ca nu e el rugați-vă ca Domnul Isus sa ne scoată biruitori și sa-l întoarcă din nou la El va mulțumesc în numele Domnului Isus sa fiți binecuvântați amin

Felicia - Stamora romina | 09 Iulie 2017

As dori și eu o Biblie franzela varog dacă se poate acesta este nr meu de telefon 0729104831 va rog Domnul Isus sa va binecuvinteze

PARASCHIVA - HUNEDOARA | 09 Iulie 2017

VA ROG SA VA RUGATI PENTRU SORA MEA, ANA ,CA DUMNEZEU SA FACA O MINUNE CEREASCA IN DREPTUL EI .VA MULTUMESC.

Estera - Timisoara | 09 Iulie 2017

Va rog sa va rugati pentru tatal meu care va suferii maine o interventie chirurgicala pe tiroida .Domnul sa il intareasca si sa il treaca si peste aceasta incercare. AMIN!

1
 
Cerere de rugăciune

“Tot ce veți cere cu credință, prin rugăciune, veți primi” Matei 21:22

Dacă aveți o cerere de rugăciune sau un motiv de mulțumire și ați dori să îl împărtășiti cu noi, vă rugăm să completați mai jos detaliile legate de cererea dumneavoastră și împreună, ca biserică și familie în Cristos ne vom ruga pentru dumneavoastră.

Cererea dumneavoastră a fost trimisă! Biserica se va ruga...!Doresc ca cererea mea de rugăciune să fie publicată
pe site-ul bisericii Poarta cerului în cadrul listei de rugăciune


Ne-ar placea sa intri in contact cu noi pe