Pot totul în Hristos care mă întăreşte!

03 Octombrie 2015 - Alina Jian


Suferinţa, indiferent de natura ei, este una dintre etapele creşterii noastre spirituale, şi poate cea mai importantă. Cum am putea noi să simţim ceea ce a simţit Domnul Isus dacă în viaţa noastră nu ar apărea “nori”, nu ar apărea momente de răscruce? Cum am putea noi să fim asemenea Lui, fără să apreciem ceea ce El a făcut pentru noi? Oare va fi posibil să ajungem acolo sus lângă El, fără să existe momente în care credinţa noastră să fie pusă la încercare? Cred, şi sunt mai mult ca sigură, că nimic din ceea ce apare în viaţa noastră nu este la întâmplare.
Nu te-ai întrebat niciodată care e scopul suferinţei? Poate ţi-ai imaginat că odată ce ai decis să devii creştin, viaţa ta va fi mult mai uşoară şi vei fi scutit de multe lucruri. Viaţa de creştin implică luptă. Viaţa de creştin implică mai mult decât prezenţa ta la un program religios. Viaţa de creştin e diferită de multe ori de felul cum ne-o imaginăm noi: o viaţă lipsită de necaz şi suferinţă, lipsită de văi şi răscruci.
Te-ai întrebat vreodată care e scopul tău pe acest pământ? Scopul tău e să-L proslăveşti pe Dumnezeu prin tot ceea ce faci. Aceasta nu înseamnă că vei fi un om supus şi ascultător numai în ziua de duminică sau în oricare altă zi cu program religios. El vrea să fii pe deplin al Lui, zi de zi, ceas de ceas, clipă de clipă. El vrea să-ţi fie alături indiferent de experienţa prin care treci. El e alături de noi în fiecare moment chiar dacă de multe ori noi nu simţim asta.
Nu lăsa ca dorinţele să-ţi conducă viaţa, lasă-L pe Dumnezeu să o conducă, pentru că El ţi-a dat-o! El ştie cel mai bine de ce permite anumite circumstanţe în viaţa ta, El ştie de ce uneori trebuie să suferim. 
”Pot totul în Cristos care mă întăreşte”. Poţi totul în Cristos care te întăreşte, atât timp cât alegi ca El să-ţi dea putere. Nu lăsa ca valul acestei lumi să te cuprindă şi să te atragă în zbuciumul ei, să te împiedice să vezi care este scopul tău pe acest pământ.



« Puzzle-ul vieţii

Vin nou în burdufuri vechi »